Update Zondagmarkt


8 maart 2018

 

Het bestuur van de Zondagmarkt is weer volop in beweging, graag willen wij jullie op de hoogte brengen van wat er nu al bekend is en wat nog staat te gebeuren.

Wanneer is de Zondagmarkt in Middenbeemster?
Zondag 2 september 2018 van 11:00 uur tot 17:00 uur

Het nieuwe bestuur
Wij zijn in januari begonnen met 3 nieuwe bestuursleden, 2 leden die zich hebben aangemeld middels een redactioneel stuk van vorig jaar in de Binnendijks en 1 nieuw lid hebben wij zelf benaderd, alle 3 zijn het dames, ook erg gezellig, het bestuur bestaat nu uit 3 nieuwe leden en 4 zittende leden.

Kraam verkoop
Dit jaar hebben wij voor het eerst nu al zo snel 120 kramen verkocht, dat is nog nooit voor gekomen, zoveel kramen al zo snel verkocht.
Om even aan te geven hoe groot onze markt is: Bij aanvang van de Zondagmarkt is de markt vol en zijn er ruim 200 kramen verkocht.

Entertainment
Dit jaar gaan wij weer flink uitpakken, wat we kunnen verklappen komt in ieder geval de Beemster Fanfare, en nog 4 tal mooi en leuk straattheater

Vrijwilligers/verkeersregelaars
Ook nieuw dit jaar is dat de verkeersregelaars een digitale instructie van politie dienen te volgen op de website www.verkeersregelaarsexamen.nl
bij: SVNL – Stichting Verkeersregelaars Nederland
. Vanwege een wetswijziging mogen de gemeenten geen klassikale instructie faciliteren voor politie.
Voor veel van onze verkeersregelaars is dat wel even wennen maar er is een goede instructie bij waardoor het zeer eenvoudig wordt om de instructie thuis te volgen.
Mocht het veel problemen geven dan gaan wij als Zondagmarkt kijken of wij de trouwe verkeersregelaars kunnen ondersteunen in deze instructie.

Aanmelden
als marktkoopman kunt u zich uiteraard ook hier aanmelden.

Kindermarkt
Dit jaar is er ook weer de traditionele kindermarkt op het landje, hiervoor hoeft u zich niet aan te melden, wij zullen uw kind een mooi plekje toewijzen op de dag zelf.

Alvast een kleine update
Names het bestuur van de Zondagmarkt

No Comment

LEAVE A COMMENT